HH Ferries Group åbner ny gangbro

HH Ferries Group tog i dag den nye gangbro i Helsingør i brug.

Færdiggørelsen af den nye gangbro betyder, at alle gående passagerer vil opleve den samme høje komfort med overdækket og direkte adgang fra og til terminalen – uanset hvilken færge, de benytter.

Samtidig sikrer gangbroen, at gående passagerer og bilister ikke længere skal krydse hinandens vej på området, hvorved komforten og rejseoplevelsen forbedres for alle kundegrupper.

Den nye gangbro er 160 meter lang og forbinder terminalbygningen med færgelejet, som bruges af Mercandia-færgerne. Med sin højde på 6 meter over terræn giver den glasinddækkede gangbro en flot udsigt over havneområdet og til Kronborg.

Gangbroen er et meget markant element i den forbedring af infrastrukturen, som HH Ferries Group foretager, og hvor den netop renoverede kyststrækning langs opmarchbåsene i Helsingør også indgår. Etableringen af den nye gangbro er gennemført uden at påvirke den daglige drift og sejlplanen på Helsingør-Helsingborg-overfarten.

Læs mere