Personbilletter kan nu købes via Scandlines HH-appen

Efter en særdeles positiv modtagelse af Scandlines Helsingør-Helsingborgs app, som blev lanceret primo 2017, er funktionaliteten udvidet, så gående passagerer nu kan købe personbillet til overfarten via appen.

Siden lanceringen har omkring 22.000 brugere downloadet den nye Scandlines HH-app, som kan beregne rejsetiden til havnen og foreslå næste relevante afgang og færge. Kunden kan derefter vælge den ønskede afgang fra sejlplanen og købe billet direkte fra sin iPhone- eller Android-telefon.

”Vi er godt tilfredse med den positive modtagelse af vores app, og vi betragter de mange downloads som udtryk for, at kunderne sætter pris på vores indsats for løbende at løfte serviceniveauet og gøre det endnu lettere og mere attraktivt at vælge vores færger. I sommer forventer vi alene i juli og august flere end 2 millioner passagerer, og ved køb af billet via vores app kan man let gå direkte til færgen og undgå eventuel kø ved billetsalget i terminalerne,” siger Jens Ole Hansen, driftsdirektør i HH Ferries AB.

Scandlines HH-appen er gratis og udvikles løbende. Den kan hentes til iPhone og Android-telefon i henholdsvis Apple App Store og Google Play Store ved at søge på ’Scandlines HH’.

Læs mere