Scandlines Helsingør-Helsingborg udvider kapaciteten

Den 1. december øger Scandlines Helsingør-Helsingborg kapaciteten, når Hamlets sejlplan udvides med fem timer per døgn. Udvidelsen er drevet af stigende efterspørgsel fra overfartens fragtkunder og sker i forlængelse af en længere periode med kraftig vækst i godstrafikken.

Overfartens konkurrencedygtige priser og høje driftssikkerhed er grundlaget for, at Scandlines Helsingør-Helsingborg i 2016 overførte 410.000 lastbiler. Kapacitetsudvidelsen gør det muligt at imødekomme kundernes efterspørgsel og øge antallet af overførte lastbiler med 40.000 årligt.

”Vi har over en længere periode oplevet fremgang i godstrafikken, og alene de seneste otte uger er antallet af overførte lastbiler steget med mere end 8%. Vores fragtkunder er tilfredse med Øresunds flydende bro, og udvidelsen er et led i vores løbende arbejde for at opretholde den rette kapacitet og det helt rigtige serviceniveau. Der skal altid være en afgang, der passer,” siger Johan Röstin, CEO i HH Ferries AB.

Læs mere