Åsa Linde Tornée tiltræder som HR-chef i HH Ferries Group

HH Ferries Group har udnævnt Åsa Linde Tornée til HR-chef med ansvar for ansættelse, udvikling og fastholdelse af medarbejdere på Scandlines Helsingør-Helsingborg-overfarten.

Åsa Linde Tornée tiltræder stillingen som HR-chef den 1. marts 2018 fra sit nuværende virke som ejer af egen konsulentvirksomhed og midlertidig HR-direktør i Doro-koncernen. I HH Ferries Group vil hun udnytte sine strategiske og operationelle erfaringer fra 25 års arbejde i adskillige HR-stillinger med stor vægt på ledelse og organisationsudvikling.

”Vores medarbejderes sikkerhed, kompetencer og trivsel er afgørende for, at vi løbende kan styrke Scandlines Helsingør-Helsingborg-overfarten og levere den driftssikkerhed, kvalitet og service, som vi er kendt for. Derfor er vi også glade for at byde Åsa velkommen, da vi er overbeviste om, at hun som en særdeles erfaren og kompetent HR-chef kan gøre en forskel og bidrage til at skabe fundamentet for den flydende bros fortsatte succes,” siger Johan Röstin, CEO i HH Ferries Group.

Indtil 2017 var Åsa Linde Tornée ansvarlig for logistikkoncernen Brings svenske HR-center, hvis 10 medarbejdere leverede HR-services til 2000 kollegaer i 12 svenske selskaber og i øvrigt samarbejdede tæt med koncernens danske og finske forretningsenheder. Hun var oprindeligt ansvarlig for etableringen af centret, som sikrede øget kvalitet og højere effektivitet gennem sammenlægning af en række HR-funktioner.

”Jeg ser frem til at blive en del af HH Ferries Group og bistå ledelse og medarbejdere med at skabe en endnu stærkere forretning med afsæt i mine praktiske og strategiske erfaringer med personaleledelse, procesoptimering og organisationsudvikling,” siger Åsa Linde Tornée.

Åsa Linde Tornée har en bachelorgrad i jura fra Lunds Universitet og supplerende uddannelser i arbejdsret fra Stockholm Universitet og socialantropologi og personaleledelse fra Malmö Universitet.

Læs mere