Gastro på havet

Den prisbelønnede restaurant Gastro fra Helsingborg letter anker denne sommer. I seks uger forvandles  restauranten til en flydende gastronomisk oplevelse, når den i samarbejde med Scandlines Helsingør-Helsingborg indtager Øresund.

Gourmetrestauranten Gastro i Helsingborg har længe været en af byens mest fremtrædende restauranter, kendt for både deres frokost og middag. Nu søsætter man sammen med Scandlines HH sommerkonceptet Gastro på havet. Ønsket er at lokke en allerede loyal målgruppe ud på Sundet, men også at tiltrække nye gæster fra både Danmark og Sverige. Gæster, der ønsker at udvide deres horisont af kulinariske oplevelser i Øresundsregionen.

Gastro på havet kommer til at husere på den danske færge Tycho Brahe fra den 4. juli. Onsdag til lørdag serveres en specialkomponeret menu, signeret af restaurant Gastro, og tilberedt af deres dygtige personale. Menu og vinliste vil pirre smagsløgene, lover Per Dahlberg, ejer af restaurant Gastro.

”På overfarten arbejder vi målrettet med at styrke integrationen i Øresundsregionen, og med Gastro på havet bliver turen over Sundet endnu mere attraktiv denne sommer. Vores løbende samarbejde med lokale aktører som restaurant Gastro bidrager til, at overfarten med Scandlines Helsingør-Helsingborg får en yderligere dimension, som vi håber, de rejsende værdsætter”, siger CEO Johan Röstin, Scandlines Helsingør-Helsingborg.

Læs mere om Gastro på havet på scandlines.dk/gastro

Læs mere