Nyheder

18. juli 2018

Effektiv afvikling af ferietrafikken på den miljørigtige rute over Øresund

Scandlines Helsingør-Helsingborg har startet ferietrafikken uden ventetid
Den anden weekend i juli byder altid på øget ferietrafik på den nordgående rute mellem Helsingør og Helsingborg. Det var også tilfældet i år, da Scandlines Helsingør-Helsingborg fra fredag til søndag overførte knap 8.000 personbiler i døgnet – en stigning på 2% i forhold til året før. Trafikken blev afviklet uden kø eller ventetid.

Læs mere
28. juni 2018

Gastro på havet

Den prisbelønnede restaurant Gastro fra Helsingborg letter anker denne sommer. I seks uger forvandles  restauranten til en flydende gastronomisk oplevelse, når den i samarbejde med Scandlines Helsingør-Helsingborg indtager Øresund.

Læs mere
27. juni 2018

For første gang vælger flere lastbiler færgen frem for broen mellem Danmark og Sverige

I maj 2018 valgte 43.641 lastbiler den miljøvenlige færgerute på Øresund, svarende til 4.256 enheder flere end måneden før. Det er første gang, at antallet af lastbiler, som vælger Scandlines for at krydse sundet mellem Helsingør og Helsingborg, er større end antallet af lastbiler, der tager den faste forbindelse mellem Malmø og København.

Læs mere
25. maj 2018

En grøn port til kontinentet

HH Ferries Group tilbyder nu en grøn port til kontinentet – i form et nyt anlæg med ladestationer, som i Helsingborg skal forsyne svenske og danske rejsendes elbiler med strøm, når de bruger Øresunds flydende bro. ”Vi er meget glade for nu at kunne tilbyde vores passagerer muligheden for at oplade deres elbiler i forbindelse […]

Læs mere

Arkiv