Nyheder

5. juli 2017

Personbilletter kan nu købes via Scandlines HH-appen

Efter en særdeles positiv modtagelse af Scandlines Helsingør-Helsingborgs app, som blev lanceret primo 2017, er funktionaliteten udvidet, så gående passagerer nu kan købe personbillet til overfarten via appen.

Læs mere
30. juni 2017

HH Ferries Group åbner ny gangbro

HH Ferries Group tog i dag den nye gangbro i Helsingør i brug.

Færdiggørelsen af den nye gangbro betyder, at alle gående passagerer vil opleve den samme høje komfort med overdækket og direkte adgang fra og til terminalen – uanset hvilken færge, de benytter.

Læs mere
14. juni 2017

HH Ferries Group vinder den prestigefyldte pris Baltic Sea Clean Maritime Award 2017

HH Ferries Group har modtaget den prestigefyldte Baltic Sea Clean Maritime Award 2017 ved den 8. årlige EU Strategy for the Baltic Sea Region-konference i Berlin den 14. juni 2017. Med prisen anerkendes elektrificeringen af Tycho Brahe og Aurora, som bliver de største fuldt elektriske færger nogensinde, samt installationen af de første landbaserede fuldautomatiske robotarme til opladning i havnene i Helsingør og Helsingborg.

Læs mere
19. maj 2017

HH Ferries Group udnævner ny CEO

HH Ferries Groups bestyrelse har udnævnt Johan Röstin som ny administrerende direktør for HH Ferries Group. Han tiltræder efter sommeren 2017 og efterfølger Henrik Rørbæk, som meddelte sin opsigelse i februar.

Læs mere

Arkiv