Nyheder

14. marts 2017

HH Ferries Group får anerkendelse for at tage lokalt ansvar

Danske Kommuner har i en ny undersøgelse bedt kommunerne udpege de virksomheder, som tager lokalt ansvar. Scandlines Helsingør-Helsingborg fremhæves i den gruppe af virksomheder, som er bedst til at bidrage lokalt med praktisk og økonomisk støtte.

Læs mere
20. februar 2017

HH Ferries Group har taget synlige skridt på vej til batteridrift

Færgerne Tycho Brahe og Aurora har begge været på værft i Landskrona og fået monteret de containere og dækhuse, som skal rumme færgernes batterier og øvrige teknik. Tycho Brahe og Aurora er nu tilbage i trafik, og færgernes nye profil er tydelig, når de krydser Øresund.

Læs mere
7. februar 2017

Henrik Rørbæk fratræder som CEO

HH Ferries Group meddeler i dag, at Henrik Rørbæk opsiger sin stilling som administrerende direktør i HH Ferries Group, da han fylder 60 år til sommer. Henrik Rørbæk har aftalt med bestyrelsen, at han fortsætter i sin stilling frem til udgangen af juni for at gennemføre det strategisk vigtige batteriprojekt og sikre en smidig overgang til den nye ledelse.

Læs mere
18. januar 2017

HH Ferries Group opnår miljøcertificering efter ISO 14001:2015

HH Ferries Group har nået endnu en milepæl på vejen mod at sikre en grønnere færgedrift på Øresund med opnåelse af miljøcertificering efter ISO 14001:2015-standarden. Certificeringen følger efter et målrettet arbejde og bekræfter HH Ferries Groups systematiske tilgang til miljøledelse.

Læs mere

Arkiv