Nyheder

28. juni 2018

Gastro på havet

Den prisbelønnede restaurant Gastro fra Helsingborg letter anker denne sommer. I seks uger forvandles  restauranten til en flydende gastronomisk oplevelse, når den i samarbejde med Scandlines Helsingør-Helsingborg indtager Øresund.

Læs mere
27. juni 2018

For første gang vælger flere lastbiler færgen frem for broen mellem Danmark og Sverige

I maj 2018 valgte 43.641 lastbiler den miljøvenlige færgerute på Øresund, svarende til 4.256 enheder flere end måneden før. Det er første gang, at antallet af lastbiler, som vælger Scandlines for at krydse sundet mellem Helsingør og Helsingborg, er større end antallet af lastbiler, der tager den faste forbindelse mellem Malmø og København.

Læs mere
25. maj 2018

En grøn port til kontinentet

HH Ferries Group tilbyder nu en grøn port til kontinentet – i form et nyt anlæg med ladestationer, som i Helsingborg skal forsyne svenske og danske rejsendes elbiler med strøm, når de bruger Øresunds flydende bro. ”Vi er meget glade for nu at kunne tilbyde vores passagerer muligheden for at oplade deres elbiler i forbindelse […]

Læs mere

Tycho Brahe på TV

Mandag den 28. maj kl. 20:00 sender dansk DR TV programmet Kyst til Kyst, som denne gang krydser Øresund på batteridrift. Programmets vært, Christian Degn, er taget ombord på Tycho Brahe, hvor Kaptajn Jørgen Damgaard Hansen, HH Ferries Group, fortæller om batteriprojektet på færgerne.

Læs mere

Arkiv