Fortsat vækst i godstrafikken i 4. kvartal 2017

Væksten i godstrafikken på Scandlines Helsingør-Helsingborg fortsatte i 4. kvartal 2017, og den stigende godstrafik medførte en øget kapacitetsudnyttelse på overfartens færger på trods af et mindre fald i antallet af personbiler. Kapaciteten blev øget ved fra 1. december at udvide færgen Hamlets sejlplan med fem timer per døgn.

”Vores fragtkunder sætter pris på den præcision og pålidelighed, vi tilbyder, og de har også taget godt imod den øgede fleksibilitet, som vores udvidelse af kapaciteten med flere daglige afgange giver dem. Den fortsatte fremgang i godstrafikken på vores flydende bro er gode nyheder for samhandelen i regionen, og den medvirkede også til at kompensere for den let afdæmpede personbils- og bustrafik, som vi oplevede i efteråret,” siger Johan Röstin, administrerende direktør i HH Ferries AB.

HH Ferries Group har søsat flere initiativer for at styrke og forbedre tilbuddet til sine kundegrupper. Udover at øge kapaciteten på ruten er organisationen blevet styrket med ansættelsen af en CCO, og senest er åbningen af et helt nyt og ambitiøst spise- og mødested – LAT56° Bistrobar – på færgen Hamlet blevet lanceret.

”Vi skal konstant leve op til vores kunders forventninger om gode serviceoplevelser og punktlighed, og når vi samtidig kan tilføje noget nyt – som LAT56° Bistrobar på Hamlet vitterlig bliver – så udvider vi vores stærke tilbud og befæster dermed vores plads i publikums bevidsthed på begge sider af Øresund. Vi er en integreret del af regionens liv, både når det gælder sikker trafikforbindelse, og når familie og venner vil have gode oplevelser med hinanden,” siger Johan Röstin.

Læs mere